Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Assemblea General Ordinària 2017

Aquest divendres 29 de setembre, s’ha celebrat la Assemblea General Ordinària 2017 del Club Escacs Valls.

Per part del secretari es va llegir l’acta de la assemblea de l’any passat, aprovant-se. En el següent punt de l’ordre del dia el tresorer va explicar l’estat de comptes, que va tenir un lleuger saldo positiu, tot i l’augment del preu de les despeses federatives.

Per part del president es va llegir la memòria d’activitats esportives, destacant  l’ascens del primer equip a Primera Divisió per primer cop a la història del club. També va destacar les pèrdues de dos components del club en el darrer any, F. Terreu i A. Gallego. Va remarcar l' èxit que va suposar l'organització del primer open d’escacs actius a Puigpelat.

El responsable de l’escola d’escacs va destacar l’èxit de l’equip sub-12, que va quedar campió provincial per tercer any consecutiu. També va destacar que es va poder portar a l’Arnau Huerta al campionat d’Espanya de la seva categoria i que anava augmentant cada dia el nombre d’alumnes de l’escola d’escacs.

En el torn de precs i preguntes es va decidir fer un torneig de partides llampec i que en el campionat per equips s’ampliaria el nombre d’equips per tal de que poguessin jugar molta gent jove.

Es va donada per acabada l’assemblea, tot recordant que aquest diumenge començava el campionat individual de Tarragona en el que el club ha inscrit 21 jugadors.

assamblea2017_1024x614

 

 
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.