Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

I Open Internacional d’Escacs a Puigpelat

Aquest diumenge 6 d’agost s’ha celebrat el I Open Internacional d’escacs a Puigpelat. L’organització va anar a càrrec de l’Ajuntament de Puigpelat juntament amb el Club Escacs Valls, i hi van col·laborar el Consell esportiu de l’Alt Camp i la Federació Catalana d’escacs.

Noranta sis jugadors es van donar cita el diumenge a les 9:15 al Casal de Puigpelat per disputar nou rondes de partides d’escacs de 15 minuts més cinc segons d’increment per jugada. Hi va haver jugadors de totes les edats, de tota Catalunya, i fins i tot de Madrid. Els primers vint del rànquing tots eren GM,IM, FM, i MK.

El primer classificat va ser Alejandro Ríos Parra, colombià afincat a Catalunya. El millor del Club Escacs Valls va ser Marc Masalias. El millor veterà Javier Quesada, també del Valls. Destacar també el primer classificat sub-8 del Valls, Biel González Català. Per ser la primera vegada d' organitzar un torneig d’aquesta envergadura, la participació va ser molt alta i l’organització excel·lent. El jugador que ho va desitjar va poder gaudir d’un bon dinar, sense haver de desplaçar-se del lloc on es jugava.

CIMG9262_1024x768CIMG9275_1024x768CIMG9277_1024x768

 
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.