Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Traspàs de Francesc Terreu

Francesc Terreu Serra ens va deixar el passat 11 de novembre de 2016.

El Siscu, de ben jovenet ja practicava l’esport que li apassionava: els escacs. Va passar per totes les categories, des de juvenil fins a veterans, aconseguint molts èxits, tant individualment com en equip. Membre de la junta directiva del Club Escacs Valls durant molts anys i jugador en actiu, amb la seva generositat i paciència ens transmetia els seus coneixements a joves i grans, fent-nos créixer a tots  jugadors i com a persones.

Sabem que davant l’adversitat ell mai s’enrocava i a cada posició compromesa li aplicava el temps corresponent per trobar la millor opció. Sempre optimista, en  les partides perdudes trobava la part positiva on aprendre i millorar. Persona afable, qualsevol  moment era bo per parlar relaxadament  de política, esports..., amb opinió pròpia. Competir al seu costat ha estat un orgull i els seus consells quedaran per sempre en la memòria de tots els que vam compartir estones amb ell.

El Club Escacs Valls vol donar el més sincer condol a la seva esposa, filles i resta de família. El seu record sempre serà present entre nosaltres.

Francesc_Terreu


 

Darrera actualització de diumenge, 20 de novembre de 2016 17:43  
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.