Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Campionat Individual d’Escacs de Tarragona 2017

Novena Ronda

Aquest diumenge 26 de novembre s’ha disputat la novena i última ronda del Campionat Individual d’escacs de Tarragona 2017. Els components del Club Escacs Valls es van desplaçar fins al pavelló de l’Hospitalet de l’Infant per disputar les partides.

Els resultats en el grup A van ser: victòries per A. Guasch,M. Masalias, F. Blasco i E. Matons. Taules per J. Ferré Blasco i J. Capdevila. No va poder puntuar F. Guasch. El campió va ser Victor Plasencia de l’Escola Escacs Salou amb 7,5 punts. Agustí Guasch va quedar en sisè lloc amb 6 punts, Marc Masalias vuitè, també amb sis punts. F. Blasco i E. Matons van aconseguir 5 punts. F. Guasch, J. Ferré Blasco i J. Capdevila 3,5 punts. P. Cartanyà, J. Cusidó i J. Recasens 1,5 punts.

Els resultats de la ronda del grup B van ser, victòries per J. Ferré Tusquellas, C. Greenaway, Jan Guasch i Guifré Ferré. A. Huerta va fer taules. No van poder puntuar O. Huerta, A. Huerta, J. Masalias i M. Trenchs. El campió va ser Jesus Gironès de Cambrils amb 8 punts. J. Ferré Tusquellas va quedar setè amb 6,5 punts, els mateixos que el tercer classificat. A. Huerta i J. Masalias van aconseguir 5,5 punts. C. Greenaway 5 p. M. Trenchs 4,5 p. J. Guasch, J. Brusco i Guifré Ferré 4 punts. Oriol i Aleix Huerta 3,5 punts.

ronda9_1024x768

 

Darrera actualització de dimarts, 28 de novembre de 2017 21:15  
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa