Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Obert de Tarragona Memorial Calbet 2017

Ultima Ronda

Aquest dissabte 10 de juny s’ha disputat la vuitena i última ronda del Obert de Tarragona d’escacs 2017 Memorial Josep Mª Calbet. Els resultats del jugadors del Club Escacs Valls van ser:

En el grup A van guanyar V. Esplugas, J. Recasens i J. Capdevila. Va fer taules A. Huerta. No van poder puntuar A. Guasch, J. Ferré Blasco i G. Olivé. Amb aquest resultats l’Agustí Guasch i el Vicens Esplugas van quedar sisè i setè respectivament amb cinc punts. J. Ferré Blasco va aconseguir quatre punts, G. Olivé i J. Recasens tres i mig. A. Huerta dos i mig, I J. Capdevila dos punts.

En el grup B van guanyar F. Guasch, M. Trenchs i J. Miquel. Va fer taules Aleix Huerta. No va poder puntuar C. Greenaway. En aquest obert cal destacar a F. Guasch que pujà al podi per segon any consecutiu, l’any passat com a campió i aquest com a tercer classificat amb 5,5 punts. La quarta posició va ser M. Trenchs també amb 5,5 punts. J. Miquel va fer 4,5 punts, l’Adrià Llompart va aconseguir 3,5 punts quedant en segon lloc del sub-16. L’Aleix Huerta va quedar segon sub-12 amb tres punts, els mateixos punts van aconseguir C. Greenaway i J. Brusco. L’Oriol Huerta va fer 1,5 punts.

 

Darrera actualització de dimarts, 13 de juny de 2017 20:44  
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa