Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Campionat de Catalunya Sub-12 d’Escacs

Durant el passat cap de setmana del 7 i 8 de maig, s’ha estat disputant a la localitat Barcelonina de Ripollet, el Campionat de Catalunya sub-12 de Catalunya, amb la participació del C.E. Valls, i 7 equips més d’arreu de Catalunya, el Cerdanyola, l’Olot, El Cassà, Vilafranca, Peó Vuit (Tortosa), el Ripollet, I el Paretana (Parets del Vallès).

A partir d’un sorteig inicial, es desenvolupen les diferents partides eliminatòries, fins arribar a la final. El sorteig inicial, no va estar favorable, ja que va emparellar els dos clubs de Tarragona, Peó Vuit, un dels a priori favorits i el Club Escacs Valls. Tot i això, es va empatar el partit 2-2, i l’aparellament es va decidir pel vot de qualitat del primer taulell. La segona partida, ja per lluitar per 5-8 lloc, va emparellar el Valls, amb el vigent campió de Catalunya fins aquest moment en aquesta categoria, el Ripollet, i també es va empatar 2-2. Pel mateix sistema, desempat pel resultat del primer taulell, guanyava el Ripollet. Quedava doncs el darrer encontre, amb el Campió de la província de Girona, l’Olot, i aquí per fi, es va obtenir una victòria merescuda per 2 ½ - ½.

A la fi, l’equip vallenc ha quedat el 7è de Catalunya. Ha jugat 3 eliminatòries, i no n’ha perdut  cap. El campió finalment ha estat el Cerdanyola, amb un gran equip.

Els components de l’expedició Vallenca han estat Arnau Fàbregas, Adai Niubo, Aleix Huerta, Eulàlia Casany i Jan Guasch.

És el segon any consecutiu, que el Club Escacs Valls, aconsegueix classificar-se pel campionat de Catalunya per equips. L’any passat es va classificar a la Quarta Plaça, i aquest any a la Setena. Esperem seguir classificant-nos a la nostra província com a millor equip, i poder millorar els nostres resultats en propers campionats .

IMG_20160507_154044_1024x768IMG_20160507_163201_1024x768IMG_20160508_150649_1024x768

 
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Fotos de campionats

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.