Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Assemblea General Ordinària 2016 Club Escacs Valls

Aquest divendres 23 de setembre a les 23:00 hores, en segona convocatòria, es va fer la Assemblea General Ordinària 2016 del Club Escacs Valls.

Per part del secretari es va llegir l’acta de l'assemblea de l’any passat, la qual es va aprovar. Seguidament el tresorer va explicar l’estat de comptes, en el que es van fer les paus gràcies al pessic de la loteria.

Per la temporada que comencem es va destacar l’augment del preu de les fitxes federatives, que faran anar malament el pressupost.

Per part del president es va llegir la memòria d’activitats,destacant els primers llocs aconseguits pels jugadors del club com, el del grup B del Individual de Tarragona 2015, el Campionat de Veterans, el grup B del Open Calbet, així com els grans resultats del campionat per equips.

Per part del responsable de l’Escola d’Escacs, Francesc Blasco, es va destacar les victòries del campionat per edats que van disputar els joves jugadors de l’escola a nivell provincial i català. També va explicar que ja som el club de la província amb mes fitxes i que hi ha mes alumnes inscrits a les classes que fa cada dia.

Al torn de precs i preguntes es va decidir que en el proper campionat per equips el club en tindria sis en les diferents categories.

Es va donar per acabada la reunió tot recordant que aquest diumenge 2 d’octubre comença el campionat Individual de Tarragona en el que el club ha inscrit 21 jugadors entre els dos grups.

assemblea2016_1024x768

 
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa

Identifica't

Crea't un compte d'usuari si vols afegir comentaris als nostres articles.