Club Escacs Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Lliga Catalana 2017

Ultima Ronda

Aquest diumenge 1 de març s’ha disputat la última ronda de la Lliga Catalana d’escacs 2017. Els dos equips del Club Escacs Valls que faltaven per acabar la competició van disputar la novena ronda i van obtindre els següents resultats.

En la Segona Catalana grup IV, el Valls A amb l’ascens de categoria aconseguit el cap de setmana passat, va empatar a 5 a casa contra el Peó Vuit de Tortosa: V. Esplugues 1, G. Calaf 1, A. Guasch ½, J. Garcia ½, J.R. Carabaño ½, J. Casany 0, J. Capdevila 1, I. Puig 0, M. Trenchs 0, F. Guasch ½.

En la Preferent Territorial el Valls B va aconseguir una important victòria a casa del Cambrils per 4 a 6, conservant la categoria Preferent. M. Masalias 0, F. Blasco ½, M. Roma ½, . Olivé ½, J. Ferré Blasco ½, E. Matons 1, J. Cusidó ½, J. Esteve 1, P. Cartanyà 1, A. Huerta ½.

Els equips C i D, ja van acabar la setmana passada conservant els dos la categoria, i l'equip E va aconseguir pujar a Segona Territorial;  en definitiva un gran campionat per equips en la Lliga Catalana 2017.

ronda9a_1024x768ronda9b_1024x768

Darrera actualització de dimarts, 21 de març de 2017 21:31  
Per favor, és necessari validar-se per poder escriure comentaris en aquest article.

Calcular el meu ELO

Nova normativa